F9 Express - Monitor fetal şi maternal

Cod Produs:83.62.560039

Monitorizarea mamei şi a fătuluiPerformanţă în toate fazele

Monitorul fetal şi maternal F9 Express utilizează sondă TOCO impermeabilă cu 12 cristale, de 1.9 MHz pentru a produce o rază ultrasonică mai mare, cu un semnal mai omogen pentru performanţă avansată în toate fazele procesului de naştere.

  • Antepartum: înainte de naşterea copilului, detectând pulsul fetal, dar simultan şi pulsul maternal pentru a distinge suprapunerile de semnal
  • Intrapartum: în timpul travaliului, seria F9 suportă condiţia intensă de naştere şi păstrează cu fidelitate rezultatele monitorizării
  • Postpartum: după naşterea copilului, starea de sănătate a mamei este încă critică, iar semnele ei vitale trebuie să rămână sub monitorizare

Ecranul tactil de 12inch, poate fi înclinat la 60 grade pentru ca dvs. să aveţi permanent unghiul optim de vizualizare

Interfaţa de utilizare vă permite să modificaţi rapid parametrii în situaţii critice.

Simplificaţi-vă fluxul de lucru prin configurarea butonului de pornire pentru a include atât informaţii despre pacientă cât şi tipărire.

Analiza CTG antepartum permite evaluarea obiectivă a CTG pentru referinţa furnizorilor de asistenţă medicală şi asigură acces facil la modele de interpretare.

Parametri integraţi de monitorizare

F9 Express integrează parametri hemodinamici atât de la mamă cât şi de la bebeluş pentru a oferi o soluţie de monitorizare completă şi eficientă din punct de vedere al costului.

Ecranul tactil de înaltă rezoluţie conţine moduri de afişare selectabile de către utilizator, care vă permit să afişaţi combinaţia de informaţii care sunt cele mai potrivite pentru situaţia clinică.

Monitorizare avansată:

  • Fetal: FHR-uri gemeni, activitate uterină, mişcarea fătului, presiune intrauterină, DECG
  • Maternal: NIBP, SpO2, HR, ECG, TEMP

Modul cu telemetrie fetală pentru gemeni FTS-3(opţional)

Sistemul de telemetrie FTS-3 permite monitorizarea neîntreruptă fără cabluri de interferenţă oferind gravidei libertate în mişcare.

Metoda de monitorizare fără fir este favorabilă şi în timpul naşterii, pentru că mama îşi poate schimba poziţia ajutând la reducerea durerilor de naştere.

Sondele fără fir sunt uşoare şi rezistente sub apă, oferă flexibilitate extraordinară şi mobilitate şi în procesul naşterii în apă.

Comunicaţie avansată prin soluţia de monitorizare telemetrică FTS - 3

  • Suportă monitorizarea fetală fără fir a gemenilor
  • Suportă detectarea fără fir DECG / MECG
  • Sondă impermeabilă fără fir IPX8 pentru naştere în apă
  • Tehnologie de transmisie prin frecvenţă radio

Netopia payments